Eshop Smart3D.cz má od 30.06.2022 do 08.07.2022 dovolenou 🌞🌊
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
8:30 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.02.2022
NOVINKA - nové barvy materiálů od 3DLabPrint
Speciální materiály pro modely letadel od CZ výrobce 3DLabPrint naskladněny - nové barvy PolyLight LW-PLA ORANGE / NAVY BLUE a SKY BLUE ... celá nabíd... číst celé
21.11.2021
Novinky od NEBULA Filaments
Vážení přátelé 3D tisku,     dovolte, abychom vám představili nové materiály značky NEBULA Filaments - a pro některé typy materiálů j... číst celé
01.11.2021
Nové materiály od DevilDesign
Vážení přátelé 3D tisku,   i uprostřed hlavní prodejní sezony polský výrobce DevilDesign nezahálí a přináší hned 6 nových materiálů : ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Doprava


On-line platbyThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, QR platba, Equa Bank, Bitcoin
Facebook

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Radek Kaplan, se sídlem Německého 621, Nové Město na Moravě, 592 31, IČ 68059221, zapsané u Obecního živnostenského úřadu v Novém Městě na Moravě č.ev.371403-2379-00 dne 20.9.1999 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

Smart3D.cz

výdejní místo e-shopu

Karníkova 1154
Nové Město na Moravě
592 31

+420 777 616 310 - Radek
+420 775 024 857 - Lucie

Smart3D.cz

Kontakt :
Logo
8:30 - 17:00
(c) 2016-2021 Radek Kaplan - Smart3D.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz